Het verhaal.

hoe het allemaal begon

Je bent net 20 jaar oud. Na "al die jaren" studeren heb je een goede baan in een modern bedrijf. Met deze baan ga je eindelijk je dromen waarmaken.

Je moet wennen aan alle nieuwe collega's, en taken die je moet doen. Je bent het met een paar dingen niet eens, maar ja, het zal wel aan jou liggen, jij bent bovendien de nieuweling hier.

Na 1 jaar werken kom je erachter dat dit bedrijf niks voor jou is. Ze kopiëren alleen maar wat anderen doen, plakken dan hun eigen merk erop en alle ideeën die je voorstelt komen niet binnen. Er is niks creatief aan. Je probeert het bij een ander bedrijf.

Bij dit bedrijf zie je weer hetzelfde - alles wordt gekopieerd, een beetje veranderd, en geplakt. Ze zijn alleen maar bezig met anderen, niet met een nieuwe, creatieve aanpak.

Na veel dagen nadenken, kom je met een idee: je begint een bedrijf die precies doet wat je al die tijd gemist hebt. Een bedrijf die echt naar klanten omkijkt, met ze meedenkt, en vooral: die hun bedrijf of persoonlijkheid op een unieke manier naar buiten brengt.

Een bedrijf die meer voelt als een goede vriend die je het beste gunt, of als een compagnon die er altijd voor je is.

We staan nog aan het begin van dit verhaal, de rest ben ik namelijk nog aan het schrijven, misschien zelfs samen met jou.

Laten we er een mooi verhaal van maken, en écht een impact maken.

Wie we zijn.

Mijn naam is Quinten van der Weijden. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Noordwijk Aan zee.

Met een team van alleen de beste bedrijven, ZZP'ers en freelancers werk ik samen om het beste resultaat te behalen voor jouw onderneming.

Voor de rest hou ik van reizen naar mooie plekken op de wereld.

Ben ik elke dag om 6 uur 's ochtends te vinden in de sportschool.

En als ik geen marketeer was geworden, had ik geprobeerd een inkomen te verdienen als filosoof.

Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, in een zweefvliegtuigQuinten, The Founder Of The Opposite Agency, op de golfbaan.Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, in Ibiza.Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, Op het strand in Noordwijk.Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, in het bos.Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, in ibiza foto van het terras.Quinten, The Founder Of The Opposite Agency, achter zijn laptop met zijn oude bedrijf GROUP SIXTEEN.Quinten, de eigenaar, die sushi eet.Foto in Frankrijk

Waar we zijn.

The Opposite Agency is gevestigd in Noordwijk, maar we leveren onze service in heel Nederland, en soms ook internationaal, bijvoorbeeld in Ibiza.

We komen vaker in Amsterdam, Den haag, en Leiden. We nodigen je graag uit in Noordwijk voor een kopje koffie bij een van de strandtenten, of voor een strandwandeling om even goed kennis te maken.

Dus, keertje afspreken?

Lijkt ons heel gezellig!

CONTACT
Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.